1. Hola.
    Saps que ens podem quedar sense servei de socialització de llibres, sense extraescolars, sense festes, sense millores als espais com el pati? La tasca que fa l’AFA pot desaparèixer si no tenim prou mans per dur-la a terme.

Degut a la pandèmia i la dificultat per trobar-se i fer l’activitat habitual comencem el curs amb moltes vacants que cal cobrir per mantenir els serveis que ofereix l’AFA.

Comissions de treball

– Comissió Llibres: sempre sereu benvingudes, penseu que la gent que forma part marxa a final de l’etapa.

– Comissió Extraescolars: fa d’enllaç amb les empreses  que organitcen  les activitats extraescolars, gestiona les inscripcions de les famílies.

– Comissió Festes: Organitza les festes durant tot el curs. També es participava a les festes del barri, prima-vern, etc…Ara mateix no tenim a ningú.

-Comissió millores d’espais: està fent una gran feina, us animeu a ajudar?

-comissió de solidaritat: sense personal. realitzava activitats per col•laborar amb la marató de tv3, venda de llibres per ajudar als nens malalts de càncer, recapte per posar el nostre granet de sorra quan ocurreix cap desgràcia (ara mateix podríem ajudar als afectats del volcà de La Palma)…

Com sempre us diem: AFA som totes les famílies de l’escola. Ajuda’ns a que el teu fill o filla tingui un record encara millor dels seus anys a l’escola.

Animeu-vos a col·laborar!