Desitgem que estigueu tan bé com sigui possible en la situació d’alarma que estem vivint.

Ens agradaria informar-vos de les ACTIVITATS EXTRAESCOLARS del pròxim curs:

A causa de la incertesa de l’inici del curs al setembre, a causa de la reducció d’alumnes en els grups i a la desinfecció que s’haurà de realitzar a l’escola en finalitzar cada jornada, creiem que el més convenient és NO OFERIR ACTIVITATS EXTRAESCOLARS per al curs 2020-2021.

Us passarem el contacte de les empreses que les han impartit fins ara, ja que algunes ofereixen les activitats online. Si us interessés aquest mètode, el contacte serà directament famílies-empresa, com s’ha fet en l’estat d’alarma.

Aprofitem per a recordar-vos que AMPA mai ha cobrat activitats extraescolars (excepte piscina de primària) i que els diners d’aquestes classes l’ha cobrat sempre l’empresa que les imparteix, per la qual cosa ni AMPA ni l’escola tenen cap benefici econòmic per oferir les extraescolars.

Com sempre, recordar-vos que AMPA representa a les famílies sòcies, i que l’escola no té la informació de totes les gestions que fem, Rosa no sap contestar-vos als dubtes que pugueu tenir sobre les activitats AMPA. Teniu emails de contacte i, en cas d’urgència, parleu amb la vostra delegada perquè us posi en contacte en cas de no conèixer a ningú de la junta.

També ens agradaria animar-vos a formar part de l’equip, la nostra labor és molt important per als nens i nenes L’escola us necessita!!

Podeu veure el que fem i unir-vos a l’activitat que més us agradi. Tot està en la web:

WWW.AMPAVERNS.CAT

Us desitgem un feliç estiu i esperem veure-us aviat amb la màxima normalitat possible.

Una abraçada

AMPA VERNS