Desitgem que estigueu tan bé com sigui possible en la situació d’alarma que estem vivint.

Per fi, encreuem els dits, iniciarem les ACTIVITATS EXTRAESCOLARS per al curs vinent 2021-2022.

Farem prova d’iniciar amb l’ANGLÈS, ja que és l’activitat amb més participació, amb l’empresa PLAY&LEARN, que sempre ens han ofert un servei impecable.

De cara a educació infantil i cicle inicial també reprendrem DANSA (que no dansa clàssica, eh!) i estem mirant d’iniciar MULTIESPORT per infantil.

Per donar una mica de temps d’adaptació a les famílies que arriben a l’escola, l’alumnat de P3 iniciarà les extraescolars el mes de gener.

Pels nens i nenes (P3 inclòs) que tinguin diagnostic mèdic de logopèdica, farem sessions individuals a migdia amb l’empresa que ja impartia aquest servei anteriorment.

Aprofitem per a recordar-vos que AMPA mai ha cobrat activitats extraescolars i que els diners d’aquestes classes l’ha cobrat sempre l’empresa que les imparteix, per la qual cosa AMPA no té cap benefici econòmic per oferir les extraescolars.

 

Com sempre, recordar-vos que AMPA representa a les famílies sòcies, i que l’escola no té la informació de totes les gestions que fem, l’administrativa de l’escola, la Rosa, no sap resoldre els dubtes que pugueu tenir sobre les activitats AMPA. Teniu email de contacte (extraescolaresverns@yahoo.com) i, en cas d’urgència, parleu amb la vostra delegada perquè us posi en contacte, en cas de no conèixer a ningú de la comissió d’activitats extraescolars.

També ens agradaria animar-vos a formar part de l’equip, la nostra labor és molt important per als nens i nenes

L’escola us necessita!!

Podeu veure el que fem i unir-vos a l’activitat que més us agradi.

Tot està en la web: WWW.AMPAVERNS.CAT i ultimes noticies al nostre instagram.

Us desitgem un feliç estiu i esperem veure-us aviat amb la màxima normalitat possible.

Una abraçada AMPA VERNS