Normativa i Horari

Les activitats començaran la primera setmana d’octubre i finalitzaran l’última setmana de maig, excepte que s’indiqui el contrari. Durant el curs, el calendari a seguir serà igual al de l’escola. No s’abonaran ni es descomptaran els dies festius ni les faltes d’assistència.

Algunes empreses demanen un mínim d’alumnes i podria ser que alguna activitat no es pogués iniciar.

Totes les activitats de tarda, realitzades dins l’escola, disposen de servei d’acollida per tal que els nens i les nenes puguin berenar, per això és important que ja el portin a la motxilla.

En cas de voler canviar d’activitat o donar-se d’alta o baixa cal comunicar-ho al responsable de les activitats extraescolars i a l’AMPA mitjançant el mail EXTRAESCOLARESVERNS@YAHOO.COM abans del dia 20 de cada mes. El canvi no es farà efectiu fins al dia 1 del mes següent prèvia acceptació del responsable de l’activitat. En el cas que aquesta comunicació es faci arribar més enllà d’aquesta data, el canvi no es farà efectiu fins al mes següent, per tant es passarà el cobrament del rebut del mes vinent.

Qualsevol consulta o dubte sobre les activitats extraescolars es farà directament a la persona coordinadora de l’AMPA i no amb l’empresa.

Us informem que el personal docent, que imparteix les activitats extraescolars, ens fa arribar anualment el Certificat Negatiu del Registre Central de delictes sexuals.