NORMATIVA EXTRAESCOLARS AMPA CURS 2021-2022

Les activitats començaran la primera setmana d’octubre i finalitzaran l’última setmana de maig, excepte que s’indiqui el contrari.

Algunes empreses demanen un mínim d’alumnes i podria ser que alguna activitat no es pogués iniciar.

Totes les activitats de tarda, realitzades dins l’escola, disposen de servei d’acollida per tal que els nens puguin berenar, per això és important que ja el portin a la motxilla. ELS NENS NO SURTEN A LES 17H, VAN DIRECTES DE CLASSE A FER L’ACTIVITAT.

En cas de voler canviar d’activitat o donar-se d’alta o baixa cal comunicar-ho al responsable de les activitats extraescolars i a l’AMPA mitjançant el mail EXTRAESCOLARESVERNS@YAHOO.ES

abans del dia 20 de cada mes. El canvi no es farà efectiu fins al dia 1 del mes següent prèvia acceptació del responsable de l’activitat. En el cas que aquesta comunicació es faci arribar més

enllà d’aquesta data, el canvi no es farà efectiu fins al mes següent, per tant es passarà el cobrament del rebut del mes vinent.

Es cobrarà l’import mensual i no proporcional de les classes realitzades. No s’abonaran ni es descomptaran els dies festius ni les faltes d’assistència.

Qualsevol consulta o dubte sobre les activitats extraescolars es fa directament a la coOrdinadora de l’AMPA  per email: extraescolaresverns@yahoo.com i no amb l’empresa.